13 Aralık 2018

Xiaomi Müşteri Hizmetleri İletişim Bilgileri

Xiaomi, 2010 yılında Çin merkezli olarak kurulmuş bir teknoloji şirketidir. Dünyanın en büyük dördüncü akıllı cihaz üreticisidir. İlk ürününü 2011 yılında piyasaya süren Xiaomi, kalitesi ve bütçe dostu fiyatıyla dünya üzerinde oldukça fazla ilgi görmüş, kısa sürede büyük bir ilerleme kaydetmiştir. 

Xiaomi şu ürün gruplarında üretimler yapıp satışını yapmaktadır; akıllı telefonlar, mobil uygulamalar, powerbank, dizüstü bilgisayarlar. 

Xiaomi, ürettiği piyasanın en kaliteli denilebilecek ürünlerini uygun fiyatlarla halkla buluşturunca oldukça sevilmiştir. Xiaomi; Global Mainland Çin Hong Kong Tayvan Singapor Malezya Filipinler Hindistan Endonezya Brezilya ülkelerinde resmi olarak satış gerçekleştirmekte, diğer ülkelerde distribütörler aracılığıyla satışlarını sürdürmektedir.

İLETİŞİM NUMARALARI

0543 787 7436

0534 392 7286

Xiaomi Teknik Servis Numarası

Pekinde üretilmeye başlanan xiaomi markalı ürünler dünya çapında önemli yerlere sahip olarak günümüze kadar kendini geliştirmiştir. Özellikle telefon üretiminde dördüncü sırada yer alan firma, dizüstü ve masaüstü bilgisayarların, diğer mobil uygulamalı cihaz ve akıllı cihazların, tüketiciye özel tasarlanan elektronik cihazların üretilmesi gibi farklılık oluşturan yapısı sayesinde teknik servis destekli olarak çalışması gerekir. 

Öyle ki günümüzde kullandığımız ürünler arızaya meyilli olmaktadır, bu arızalar karşısında yüzde yüz güvenilir destek sağlamak bir markanın daha çok tercih edilmesi ve müşteri memnuniyetinin ideal şekilde sağlanması için oldukça önemlidir.