13 Aralık 2018

Huawei Honor 6 Format Atma Sıfırlama

Huawei Honor 6 Donanımdan Format Atma (Kurtarma Modu)

Bu yöntem telefonunuza erişim yapamadığınız yada telefonunuzun açılmaması gibi zamanlarda kullanabilirsiniz. Örneğin desen kilidinin, mail adresinin ve şifrenin unutulduğu zamanlar gibi.

1 – Eğer Huawei Honor 6 telefonunuza tuşları kullanarak format atmak istiyorsanız öncelikle telefonunuzu tamamen kapatın.

2 – Telefonunuz kapandıktan sonra “Güç” tuşu ve ses açma tuşunu kullanmanız gerekiyor.

3 – Bu 2 tuşa aynı anda basın ve ekranda marka ve model yazılarını gördüğünüzde tuşları bırakın.

4 – Huawei Honor 6 telefonunuzun artık dokunmatik devredışı kaldığı için menüler arasında gezmek için ses açma/kapama tuşlarını onay için ise güç tuşunu kullanacaksınız.

5 – Karşınıza gelen ilk ekranda bir takım seçenekler göreceksiniz. Bu seçenekler arasından “wipe data/factory reset” seçeneği üzerine gelin ve güç tuşu ile onaylayın.

6 – Sonraki ekranda “Yes” seçeneğine gelin ve güç tuşuna basın.

7 – Artık Huawei Honor 6 cihazınızda format işlemi başlamış oldu. İşlem bittikten sonra bazı hataların önüne geçmek amacıyla ses açma/kısma tuşlarını kullanarak ekrandaki seçeneklerden “wipe cache partition” seçeneği üzerine gelin ve güç tuşuna basın. Bu işlemden sonra telefona format atılmış oldu.

8 – Huawei Honor 6 cihazınızı artık açabilirsiniz ama bunun için yani telefonu yeniden açmak için ses açma/kısma tuşlarını kullanarak ekrandaki “reboot system now” seçeneğine gelin ve güç tuşuna basın.