06 Aralık 2018

Samsung Galaxy S7 Ne Yazıkki Sistem UI Durdu Hatası Düzelme

"Ne yazık ki, Sistem UI #Samsung Galaxy S7 (# GalaxyS7) üzerinde hatayı durdurdu.
Güncellemeden sonra "Maalesef #SystemUI durdu" hatasını gösteren #Galaxy S7 sorununuzu nasıl gidereceğinizi öğrenin.

Bazı uygulamalar yüklendikten sonra Sistem UI çökerse ne yapmalı?
Bu hatayı düzeltmek için kullanabileceğiniz en etkili yordamı öğrenin.

Samsung Galaxy S7 sahiplerinden, “Ne yazık ki, Sistem UI'si durdu.” Hata mesajıyla ilgili birkaç şikayet aldık. Sistem Kullanıcı Arayüzü, aslında başlatıcılar, ana ekranlar, duvar kağıtları, temalar dahil olmak üzere sistemin ön ucunu işleyen bir Android hizmetidir. deriler. Samsung Galaxy S7'nin durumunda, ana arayüz Touchwiz'dir, ancak bu hata ortaya çıktığında sorun Touchwiz ile ilgilidir.

Bu hata mesajı hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin “Ne yazık ki, işlem android.system.ui durdu.” Bu sorunu nasıl gidereceğimize dair size rehberlik edeceğim ve size adım adım yol göstereceğim. düzeltmek için talimatlar.

Ne Yazıkki Sistem UI Durdu Hatası Açıklanabilir Olası Nedenler

Son firmware güncellemesi nedeniyle bozuk önbellekler. Evet, ürün yazılımı güncellemeleri, önceden var olan sorunları düzeltmek yerine telefonunuzu dağıtabilir ve bu hata mesajı, güncellemelerin getirdiği sorunlardan yalnızca biridir.

Bir üçüncü taraf başlatıcısı, Sistem kullanıcı arabiriminin çökmesine neden oluyor. Bununla yüzleşelim, Play Store'dan indirebileceğiniz birçok ücretsiz rampa var, ancak sadece birkaç tanesi tanınmış geliştiricilerden. Bu nedenle, ürün yazılımı veya Sistem Kullanıcı Arayüzü hizmetiyle özel olarak çakışan bir başlatıcı indirmeniz ihtimali vardır.

Yeni indirilen ürün yazılımı güncellemesi bozuk veya güncelleme başarılı değildi. Bozuk yazılımda sadece bir dosya varsa, bu birçok soruna neden olur. Aynı şey, başarısız olan veya kesintiye uğrayan güncellemeler için de geçerlidir.

Telefon, bazı bileşenlerini etkileyen sıvı hasarı yaşadı ve telefonun normal donanım yazılımı çalışması bozulduğundan çılgın gibi davranmasını sağladı.

Şimdi, “Ne yazık ki, Sistem UI'si durdu” hatanın olası nedenlerini açıkladım, bu duruma bağlı olarak sorun giderme adımlarına atlamanın zamanı geldi.

Ancak, sorun giderme adımlarına geçmeden önce, başka endişeleriniz varsa S7 sorun giderme sayfamızı ziyaret edin ve benzer sorunlara göz atın. Piyasaya sürüldüğünden beri bu telefonla çok fazla sorunla karşılaştık. Sizinkilere benzer olanları bulun ve önerdiğimiz çözümleri kullanın. Daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa, bu formu doldurarak bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin .

Sorun Giderme “Maalesef, Sistem UI'si durdu” Hata

Aşağıda bu hatanın tetiklenebileceği bazı durumlar yer almaktadır. Bu sorunu nasıl karşılayacağınızı öğrenmek için okumaya devam edin. Ayrıca, bu konuyla ilgili olarak okuyucularımızdan aldığımız şikâyetlerden birkaçını da aldım.

1. Adım: Telefonunuzun sıvı veya fiziksel hasar görmediğinden emin olun

Fiziksel hasara gelince, telefonunuzun bundan zarar gördüğü aşikar, çünkü dışarıda çizikler ve / veya çatlaklar görüyorsunuz. İç bileşenlerin anormal şekilde çalışmasına neden olacak herhangi bir fiziksel kuvvet, dışarıda bir iz bırakmalıdır. Yani, ilk bulacağınız şey çizikler ve çatlaklar.

Galaxy S7'nizin ayrıca sıvı ile temas halinde olup olmadığını size bildirecek bir Sıvı Hasarı Göstergesi vardır. Telefonunuz suya dayanıklı, suya dayanıklı değildir, bu nedenle içine elektronik komponentlerin karışması için büyük bir şans olabilir.

SIM kart tepsisini çıkarın, yuvanın içine bakın ve küçük etiketi bulun. Kırmızı, pembe veya mor döndü, cihaz sıvı hasarı yaşadı. Ama eğer beyaz kalsaydı, su henüz telefona girmedi.

Cihazınız anormal davranmaya başladıysa veya fiziksel ve / veya sıvı hasar gördükten sonra hata ortaya çıkarsa, telefonunuzu kapatın ve hiçbir şey yapmayın. Bunun yerine, telefonu hemen onarım için gönderin. Sıvı hasarın derecesini kesin olarak söyleyemeyiz.

2. Adım: Bir ürün yazılımı güncellemesinden sonra hata ortaya çıktıysa, sistem önbelleğini silin

Bu prosedür, bu hata mesajında ​​çok etkilidir, çünkü eğer böyle bir güncelleme yapıldıktan sonra bir güncelleme sonrası ortaya çıkmaya başladıysa, küçük veya büyük bir sayı olsun, sistem önbelleğinin çekirdek servislerin önlenmesi ve bazılarının önlenmesi neredeyse imkansızdır. yüklü uygulamalar sorunsuz çalışıyor.

Bir noktada, telefonun yavaşlamaya, rasgele yeniden başlatmalara veya zaman zaman donmaya başladığını da fark etmiş olabilirsiniz. Diğer bir deyişle, “Sistem UI'si durdu” hatası ortaya çıkarsa, telefonun şu anda genel bir performans sorunu yaşadığı anlamına gelir. Yani, yapmanız gereken şey:

Samsung Galaxy S7 cihazınızı kapatın.

Tuşuna basın ve ardından Ana ve Ses Yukarı tuşlarını basılı tutun, ardından Güç tuşunu basılı tutun.
Samsung Galaxy S7 ekranda görüntülendiğinde, Güç tuşunu serbest bırakın, ancak Ana ve Ses Yukarı tuşlarını basılı tutun.

Android logosu gösterildiğinde, her iki tuşa da basabilir ve telefonu yaklaşık 30 ila 60 saniye arasında bırakabilirsiniz.

Sesi Kısma tuşunu kullanarak, seçenekler arasında gezinin ve 'önbellek bölümünü temizle' seçeneğini vurgulayın.

Vurgulandığında, seçmek için Güç tuşuna basabilirsiniz.
Şimdi Sesi Kısma tuşunu kullanarak 'Evet' seçeneğini vurgulayın ve seçmek için Güç düğmesine basın.

Telefonunuzun Master Sıfırlama işlemini bitirinceye kadar bekleyin. Tamamlandığında, 'Sistemi şimdi yeniden başlat' seçeneğini vurgulayın ve Güç tuşuna basın.

Telefon artık normalden daha uzun bir süreliğine yeniden başlatılacak.
Sorun önemsiz olduğu sürece, sistem önbelleğini silmek onu düzeltir, aksi halde başka bir seçenek bırakmazsınız, ancak bir sonraki adımı gerçekleştirebilirsiniz.

3. Adım: Hata bazı ciddi ürün yazılımı sorunları ile birlikte gelirse, bir ana sıfırlama gereklidir.

Sistem önbelleğini silmek sorunu çözmediyse veya hata mesajının yanı sıra, telefonun genel performansını etkileyen başka sorunlar varsa, telefonunuzun düzgün çalışması için sıfırlanması gerektiğini belirten işaretler vardır.

Yine de sıfırlamadan önce, verilerinizin ve telefonunuzun dahili belleğinde saklanan dosyaların işlem sırasında silineceklerinden emin olun. Tüm bunları yaptıktan sonra şu adımları izleyin:

Samsung Galaxy S7 cihazınızı kapatın.

Tuşuna basın ve ardından Ana ve Ses Yukarı tuşlarını basılı tutun, ardından Güç tuşunu basılı tutun.
NOT : Ev ve Sesi Açma tuşlarına ne kadar basıp basılı tuttuğunuz önemli değildir, telefonunuzu etkilemez ancak Güç tuşunu basılı tuttuğunuzda, telefon yanıt vermeye başladığında budur.

Samsung Galaxy S7 ekranda görüntülendiğinde, Güç tuşunu serbest bırakın, ancak Ana ve Ses Yukarı tuşlarını basılı tutun.

Android logosu gösterildiğinde, her iki tuşa da basabilir ve telefonu yaklaşık 30 ila 60 saniye arasında bırakabilirsiniz.

NOT : Android sistem kurtarma menüsünü görüntülemeden önce “Sistem güncellemesi yükleme” mesajı birkaç saniye ekranda görünebilir. Bu, tüm sürecin sadece ilk aşamasıdır.

Sesi Kısma tuşunu kullanarak, seçenekler arasında gezinin ve 'verileri sil / fabrika ayarlarına sıfırla' seçeneğini vurgulayın.

Vurgulandığında, seçmek için Güç tuşuna basabilirsiniz.
Şimdi Sesi Kısma tuşunu kullanarak 'Evet - tüm kullanıcı verilerini sil' seçeneğini vurgulayın ve seçmek için Güç düğmesine basın.

Telefonunuzun Master Sıfırlama işlemini bitirinceye kadar bekleyin. Tamamlandığında, 'Sistemi şimdi yeniden başlat' seçeneğini vurgulayın ve Güç tuşuna basın.

Telefon artık normalden daha uzun bir süreliğine yeniden başlatılacak.
Adım 4: Başa dönmezse, ürün yazılımı sizin yerinize bir teknisyen tarafından reddedilmeli veya bir teknisyen tarafından bulunmalıdır.

Bu en kötü durum senaryosudur ve eğer bu noktaya ulaşabilirseniz, “Sistem UI'si durdu” hatası sadece küçük bir bellenim sorunu nedeniyle değil. Yeni ürün yazılımının telefonunuza geri yüklenmesi veya telefonun kararlı hale getirilmesi için yeniden yüklenmesi gerekebilir.

Neyse ki, herhangi bir Galaxy cihazında bir firmware'i manuel olarak yanıp sönen Odin yanıp sönen aracı kullanarak kolaylaştı. Ama şey şu ki, eğer daha önce yapmadıysanız, muhtemelen nasıl çalıştığını anlamıyorsunuzdur. Bu durumda, süreç aynı zamanda riskli olduğu için sizin için yapacak bir teknisyeni bulmaya çalışın. Telefonunu yumuşak tutabilirsin.

Okuyuculardan Sorunlar
Aşağıda, bu konuyla ilgili olarak okuyucularımızdan aldığımız şikayetler bulunmaktadır. Hataların kendilerine nasıl oluştuğunu ve düzeltmek için yapılması gerekenleri öğrenmek için okumaya devam edin.

S : “ Taşıyıcımın Galaxy S7 için son zamanlarda bir güncelleme yapıldığı bir güncelleme vardı. Küçük bir güncellemeydi ve telefonuma kolayca indirildi. Ancak küçük bir güncelleme, eğer arızalıysa, o zaman kesinlikle çok fazla sorun olacak ve bana olan buydu. Güncellemeden sonra 'Maalesef, Sistem UI'si durdu' hata mesajı görünmeye başladı ve telefonun performansı daha da kötüleşti. Ne yapabilirim? ”

C : Nedenin ne olduğunu ve nasıl düzeltileceğini doğrulamak için yukarıdaki tüm sorun giderme prosedürünü izlemeniz gerekir.

S : “ Bir üçüncü taraf başlatıcısı kullanmaya çalıştım ve aslında gerçekten iyi çalışıyor. Telefonla birlikte gelen Touchwiz'den nefret ediyorum ama sorun şu ki, patlayan bir hata var. Sistem UI'nin çalışmayı durduracağı hakkında konuşuyor. Bu konuyla daha önce karşılaştınız mı? Bu arada, bir Galaxy S7 var ve yeni bu yüzden bu hata ile biraz hayal kırıklığına uğradım. Bana yardım edin lütfen. ”

Y : Ne tür başlatıcı yüklediğinizi bilmiyorum, ancak ürün yazılımı içinde çakışmalara neden oluyor. Daha fazla doğrulamak için, telefonunuzu güvenli modda önyüklemeye çalışın ve hatanın çıkmayacağını göreceksiniz:

Güç tuşunu basılı tutun.
Ekrandaki 'Samsung Galaxy S7' yi gördüğünüz anda Power (Güç) tuşunu bırakın ve hemen Sesi Kısma tuşunu basılı tutun.
Cihaz yeniden başlatmayı tamamlayana kadar Sesi Kısma düğmesini basılı tutmaya devam edin.
Ekranın sol alt köşesinde 'Güvenli mod' seçeneğini gördüğünüzde bırakabilirsiniz.
Üçüncü taraf başlatıcısının bunu tetikleyen tek olduğunu kanıtlıyor. Önbelleğini ve verilerini silmeyi deneyin, ardından hatanın görünüp görünmeyeceğini görmek için normal modda önyükleme yapın, eğer öyleyse, başka bir seçeneğiniz yok ancak onu kaldırmak için.

Ana ekrandan Uygulamalar simgesine dokunun.
Ayarlar'ı bulup tıklayın.
Uygulamalar'a ve ardından Uygulama yöneticisine dokunun.
TÜMÜ sekmesine kaydırın.
Yeni yüklediğiniz başlatıcıyı bulun ve dokunun.
İlk önce Kapat Kapat düğmesine dokunun.
Ardından Depolama'ya dokunun.
Önbelleği temizle ve Verileri temizle, Sil'e dokunun.
Umarım bu yardımcı olur.