17 Aralık 2018

PhoenixCard v3.1.0 Son Sürüm Download

PhoenixCard Özellikleri:

1) Burn .img Firmware: Bu aracı kullanarak, herhangi bir harici bellek kartına .img firmware dosyası yazabilirsiniz (sadece SD ve micro SD kartlar). Başka bir deyişle, bu aracı kullanarak Micro SD ve SD kartlarda kolayca .img firmware imajı oluşturabilirsiniz.

2) Basit kullanıcı arayüzü: Bu aracın kullanıcı arabirimi, yeni bir kullanıcının bile harici bellek kartlarında .img firmware dosyasının önyüklenebilir görüntüsünü oluşturmak için kullanabileceği çok basit. Firmware dosyasını harici SD veya micro SD kartta yakmak için yapmanız gereken tek şey harici depolama cihazını bir kart okuyucu kullanarak takmak, PhoenixCard'ı başlatmak, “ Disk ” ve “ Img Dosyası ” nı seçmek ve “ Burn ” a basmaktır .

3) Allwinner A10 ARM İşlemcisini Destekler: Bu aracı, Allwinner A10 ARM İşlemciyi kullanarak Android akıllı telefonlar ve tabletler için bir .img firmware dosyası önyükleme görüntüsü oluşturmak için kullanabilirsiniz.

4) Tüm Windows Sürümlerini Destekler: PhoenixCard aracı Windows işletim sisteminin tüm sürümlerini destekler, yani bu aracı tüm Windows tabanlı bilgisayarlarda kullanabilirsiniz.

5) Taşınabilir Uygulama: PhoenixCard taşınabilir bir uygulama olarak gelir, yani, bu uygulamayı kullanmak için bilgisayarınıza yüklemeniz gerekmez. Penceresini başlatmak için sadece PhoenixCard.exe dosyasına tıklayın.

PhoenixCard v3.1.0 - Son Sürüm Download

PhoenixCard v3.0.9 Download