17 Aralık 2018

Phoenix USB Pro v4.0.0 Latest Version Download

Phoenix USB Pro Özellikleri

1) Basit Kullanıcı Arayüzü: Bu flaş aracının kullanıcı arayüzü oldukça basittir. Bu nedenle, daha önce hiç deneyiminiz olmasa bile, cihazınızdaki bellenimi Allwinner yonga seti ile kolayca flash yapmak için kullanabilirsiniz.

2) DebugView: Phoenix USB Pro v4.0.0 (Son Sürüm), DebugView seçeneğiyle birlikte gelir; yani, bu aracı stok bellenimini flaş etmek için kullandığınızda tüm ayrıntıları kaydeder. Bir şeyler ters giderse, bu DebugView'ı kolayca hatayı bulmak için kullanabilirsiniz.

3) Allwinner Chipset'leri Destekler: Allwinner Chipset (A10, A13, A20 ve A31) ile bir akıllı telefonunuz veya tabletiniz varsa, bu aracı cihazınızdaki bellenimi flaşlamak için kullanabilirsiniz.

4) Tüm Windows Sürümlerini Destekler: Bu aracı Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista ve Windows XP de dahil olmak üzere Windows işletim sisteminin tüm sürümlerine yükleyebilirsiniz.

5) Gerekli Anahtar Yok: Phoenix USB Pro aracının en son sürümünde, aracı kullanmak için anahtarı eklemeniz gerekmez. Önceki sürümlerde, anahtarı eklemeden aracı kullanamazsınız.

Phoenix USB Pro v4.0.0 Latest Version Download

PhoneixUSBPro_V3.3.4 Download