28 Kasım 2018

Swarm Açılmıyor - Swarm Durduruldu Hatası Çözümü

Swarm neden açılmıyor? 

Popüler konum bazlı sosyal medya aracı Swarm son günlerde bağlantı sorunları ile gündeme gelmeye başladı. Swarm açılmıyor yada mesaj gönderilemiyor hataları kullanıcıların biraz canını sıkmış durumda. Swarm uygulaması zaman zaman yarım kalan güncellemeler sırasında hata verebiliyor. Swarm durduruldu hatasının en büyük nedeni Swarm uygulamasının aşırı ön bellekleme yapmasıdır. Genel olarak Android cihazlarda Play Store hatalarından kaynaklı bir sorun yok ise güncellemenin yarıda kalamsıda  bu hataya neden olabiliyor.

Swarm durduruldu hatası nasıl çözülür

İlk olarak yapmamız gereken Google Play Store'da Swarm uygulamasını aratıp güncelleme olup olmadığını denetlemektir. Güncelleme var ise yeni versiyona geçip tekrar giriş yapmayı deneyiniz. Güncelleme yok yada Swarm açılma yada mesaj gönderme sorunu devam ediyor ise aşağıdaki işlemi yapıp tekrar uygulamayı açmayı deneyiniz.

→ Ayarlar

→ Uygulamalar

→ Swarm uygulamasını seçiyoruz

→ Açılan ekranda Verileri ve Ön bellek temizle seçenekleri ile uygulama ön belleğini temizliyoruz.

İşlem bititkten sonra Swarm uygulamasına giriş yapınız ve mesaj atmayı deneyiniz sorun ortadan kalkmış olacaktır. Sorun devam ediyor ise uygulamayı telefonunuzdan kaldırdıktan sonra tekrar yüklemeyi deneyiniz.