28 Kasım 2018

Facebook Geçici Engellenme Sorunu Nasıl Çözülür Düzeltilir

Facebookta yaşanan bu sorunun kaldırılması için belki sizlere çözüm sunamasak da bu hataya düşmemeniz için sizlere önerilerde bulunabiliriz.

Kısacası Facebook geçici engellenme sorunu neden çıkmaktadır ? sorusuna cevap vermeye çalışalım. Bu engellemenin genel sebebi başka profilleri gereğinden fazla istek göndermenizden kaynaklanmaktadır.



Facebook geçici engellenme sorunu çözümü Facebook gruplarına günlük 50 den fazla ekleme isteği göndermeniz. Facebookta üye olduğunuz gruplarda aynı mesajı birden fazla paylaşmanız., Facebook sayfalarında arka arkaya herhangi bir aralık bırakmadan aynı paylaşımları yapmak. Facebook sayfalarında hiç durmadan rahatsılık oluşturacak şekilde yorum yapmak.

Facebookta devamlı olarak arkadaşınız olmayan kişilere arkadaşlık isteği göndermek Facebook uygulaması üzerinden başka kişileri devamlı olarak rahatsız etmeniz. Eğer facebook engellendi hatasını alıyorsanız yukarıda sizlere saymış olduğumuz hatalardan herhangi birini yapmış olmalısınız. Dediğimiz gibi bu hatanın kaldırılması için herhangi bir çözüm bulunmamaktadır. Bu hatayı kaldırmak için belirli bir süre beklemeniz gerekmektedir.

Mümkünse bu süre zarfında herhangi bir paylaşımda bulunmayınız. Çünkü her engellendi uyarısı bu zamanı artırabilir. ayrıca bu sürenin ne kadar olduğu facabook tarafından açıklanmamaktadır. Bundan dolayı itidalli davranmanız sizlerin faydasınadır.

En az iki hafta süresince facebook uygulamasında herhangi bir paylaşımda bulunmayınız. Not: Farklı bir internet ağından, bilgisayar ve telefondan giriş yapıp deneyiniz. Bazen bu seçenek sorunu çözebiliyor. Aldığınız uyarıda yer alan " bize bildir" seçeneği ile Facebook' a bilgi gönderip hesaba kayıtlı olan e-posta hesabına bildirimin gelmesini de bekleyiniz.

Aynı zamanda bu https://www.facebook.com/help/contact/357439354283890 adresten de iletişime geçebilirsiniz.