28 Kasım 2018

Samsung Galaxy S7 Sorunları ve Nasıl Düzeltilir

Galaxy S7 pil ömrü sorunları nasıl düzeltilir

Son olarak, hayatında bu noktada, Galaxy S7 serisinin, bir yıl (ya da iki yıl önce) yaptıkları gibi, aynı miktarda şarja sahip olmayan pilleri olduğunu fark edin. Piller zamanla bozulur ve yüzlerce kez şarj edildikten ve taburcu olduktan sonra teorik% 100 kapasitelerine geri dönme yeteneklerini kaybederler. Yazılımda ne yaparsanız yapın, Galaxy S7'nin geçmişte olduğundan daha az pil ömrüne sahip olacağını bilin.

Kablosuz ve Bluetooth sorunları

Bugün bir akıllı telefondaki en yaygın sorunlardan biri, Wi-Fi ve Bluetooth sorunlarının birçoğu sizin kontrolünüzün dışında olan bir dizi faktörden kaynaklanabilir.

Bu kablosuz bağlantı sorunlarını giderirken, sorunun gerçekten telefonunuzda mı yoksa bağlandığınız nesnenin mi olduğunu ve bağlantı kurmak için başka bir telefon veya tablet kullanmak olduğunu belirlemenin en hızlı yolunu belirlemeniz önemlidir. Eğer başka bir ürünün bağlantı sorunu yoksa, Galaxy S7 veya S7 kenarının kendisinde bir düzeltme yapmaya değer.

Wi-Fi veya Bluetooth'u kapattığınızdan emin olun , birkaç saniye bekleyin ve tekrar açın . Bu sorunu çözmezse, sonraki adıma geçin.

Telefonunu yeniden başlat . Bazen tüm bu sıfırlama düğmesine hızlı bir vuruş gerekiyordu ve gitmek için iyi bir şey.

Wi-Fi sorunları devam ederse, SSID'yi (isim) basılı tutarak ve Ağı unut'a dokunarak ağı unutmayı deneyin . Ardından şifreyi tekrar girin.

Bluetooth sorunları devam ederse, nesneyi telefonunuzdan eşleştirmeyi deneyin ve yeniden eşleştirin . Bunu yapmak için, ürünün adının yanındaki küçük dişli simgesine dokunun ve Unpair'e basın . Hoparlörü veya bağlandığınız her şeyi eşleştirme moduna getirin ve tekrar bağlayın.
Tüm ağ ayarlarınızı silmek ve sıfırlamak için, Genel yönetim , Sıfırla ve ardından Ağ ayarlarını sıfırla'ya gidin . Unutmayın, bu kaydedilmiş tüm ağlarınızı ve Bluetooth cihazlarınızı kaldıracak - ancak sorunlarınızı da çözebilir.

Galaxy S7'de Wi-Fi sorunlarını nasıl çözebilirim?

Bu büyük bir kategoridir ve sabitlemek oldukça zordur, ancak en yaygın çözümlerden bazılarını inceleyeceğiz. Açıkçası, yavaş performans, batarya ömrünü de artıran hatalı bir uygulamanın göstergesi olabilir , bu yüzden bununla uğraşmak diğerine yardımcı olabilir. Telefonlar, insanlar daha fazla ekledikçe ve bunlarla daha fazla şey yaptıkça zamanla yavaşlarlar.

Dahili depolama alanı boşaltın

Galaxy S7, 32GB dahili depolama alanına sahip ve bunu bir kez dolduruyorsanız, telefon çıldırmaya başlayabilir. Kenarına gerçekten yaklaştığınızda sistem sizi uyaracak , ancak daha önce bu büyük uygulamaların ve oyunların bir kısmının silinmesi de hile yapabilir.

Gelen Uygulamalar ayarlarınızın alanı, en büyük dosyaları görmek için boyutuna göre sıralamak ve onları etrafında tutmalı karar verebilirsiniz. Galaxy S7'nizin Nougat veya Oreo'ları varsa, eski kullanılmayan dosyaları ve uygulama önbelleklerini silerek depolama alanınızı "temizlemek" için Samsung'un yerleşik Cihaz bakım ayarlarını da kullanabilirsiniz .

Ayrıca, fotoğraflarınızı Google Fotoğraflar'a yüklemeniz iyi bir fikir olabilir, böylece bunları yerel olarak silebilirsiniz. Google Fotoğraflar , Galaxy S7 dahil olmak üzere herhangi bir telefonda en az 15 GB tam kaliteli yedeklemeyle birlikte sınırsız ücretsiz yüksek kaliteli yedeklemeler sunar. Ayrıca cihazınıza önceden yüklenmiş olabilir - ana ekranınızdaki veya uygulama çekmecesindeki Google klasöründe bulun.

Ayarları Sıfırla

Telefonunuzda hala bir şeylerin doğru olmadığını düşünüyorsanız ayarlarınızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Bu, tam fabrika verilerine sıfırlanma değil, yalnızca telefonun tüm ayarlarını (ses, görüntü, ağ, vb. Düşünün) varsayılan durumuna geri döndürecek bir seçenek. Kişiselleştirmenizin birçoğunu kaybedersiniz, ancak belki de bu da gördüğünüz sorunları düzeltebilir.

Senin gidin Ayarlar .
Genel yönetim için aşağı kaydırın .
Sıfırla'ya dokunun .
Ayarları sıfırla üzerine dokunun .
Uyarıyı okuyun ve ardından Ayarları sıfırla düğmesine dokunun .
Kilit ekran deseniniz veya PIN'iniz varsa, onaylamanız gerekir
Telefonunuz yeniden başlatılacak ve geri geldiğinde tüm ayarları varsayılanlarına değiştirilecektir.

Rampaları değiştir
Yüzeyde, fırlatma rampaları herhangi bir şey yapacağı gibi görünmeyebilir, ancak öyle: Samsung'un varsayılan başlatıcısı, özellikle tüm özelliklerin etkin olduğu (muhtemelen kapatmanız gereken Flipboard Briefing gibi) kötü bir şekilde yavaştır.

Bunu düzeltmek için, fırlatıcıları biraz daha hafif ve performanslı bir şeye değiştirmek isteyebilirsiniz. Aşağıdakilerden birini önerebilir miyiz?

Android 8.0 güncellemesinden sonra sorunlar

Sorunlarınızdan herhangi biri, özellikle Android 8.0 Oreo güncellemesini aldıktan sonra geldiyse, durumun teşhis edilmesi biraz zorlaşır.

Başlamak için telefonunuzu yeni güncellemeye yerleşmek için zaman verin . İlk birkaç saat, hatta tüm gün için, telefonunuz büyük bir güncelleme yaptıktan sonra durgun olabilir. Pek çok uygulama yeni yazılım yerleştirildikten sonra kendilerini güncelliyor veya yeniden düzenliyor.

Şimdi de, hangi uygulamaları yaptığınızı ve ihtiyacınız olmadığını yeniden değerlendirmek için harika bir zaman . Bir süredir uygulama kullanmamışsanız silin. Büyük bir yazılım güncellemesi yapmak ve bir sürü eski uygulamayı (ve verilerini) saklamak, telefonunuzu daha da yavaşlatabilir.
Bireysel bir uygulama yanlışsa, verilerini temizleyin (kaldırma ve yeniden yükleme) ve telefonunuzu yeniden başlatın.

Pil ömrü bir sorun teşkil ediyorsa, temizleyip temizleyemeyeceğinizi görmek için yukarıdaki ipuçlarından bazılarına bakın. Özellikle FHD + ekran çözünürlüğüne geçmek faydalıdır.
Ve son olarak, ama kesinlikle en önemlisi, Oreo'ya güncelledikten sonra telefonunuzda fabrika ayarlarına sıfırlama yapmanız gerekebilir .

Telefonunuzu satın aldığınızdan bu yana sıfırlamadıysanız ve o zamandan beri Nougat ve Oreo için büyük güncellemelere sahipseniz , bu telefonda çok fazla sorun var. Fabrika ayarlarına sıfırlama, doktorun GS7'nizi eski ihtişamına geri getirmesi için emrettiği şey olabilir. Aşağıda fabrika ayarlarına sıfırlama adımlarını detaylandırıyoruz.

Rastgele yeniden başlatma ve önyükleme döngüleri

Özellikle son aylarda sık rastlanan bir durum olan Galaxy S7 birimleri, kullanım sırasında, yeniden başlatıldığında veya Android'de önyükleme yapmaya çalıştıkları bir döngüde telefonun sabit kaldığı, ancak bir şekilde takılıp kaldığını belirten, önyükleme döngüsü olarak bilinen rasgele donuyordu. süreci tekrardan gerçekleştirir.

Yukarıdaki tüm sorunlarda olduğu gibi, hatalı uygulamalardan, Android güncellemesiyle ilgili sorunlara aşırı ısınmaya neden olan bozuk veya hasarlı bir anakarta neden olan bir dizi potansiyel sorun vardır.

Sorun gidermek için en kolay çözümden en zoruna kadar çalışın.

Telefonunuz Android'e açılırsa ancak rasgele yeniden başlatılıyorsa, aşırı ısınabilir veya sorunlu bir uygulamaya sahip olabilir . Malefaktörü izole etmek için yukarıdaki talimatları izleyin.
Sorunlu olabilecek tüm uygulamaların silinmesi işe yaramazsa, kurtarmayı yeniden başlatın ve önbellek bölümünü temizleyin .

Bu işe yaramazsa, telefonun tamamen sıfırlanması zaman alabilir . Telefona giremezseniz, telefonu fabrikadan kurtarma menüsünden sıfırlamak için talimatları izleyin.
Telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlama

Telefonunuzun bozulmuş olabileceği ve yalnızca uygulamaların silinebileceği, başlatıcıların değiştirildiği veya bazı özelliklerin devre dışı bırakılmasının yeterli olamayabileceği çeşitli nedenler vardır.

Sanal bir tuğla duvara koşuyorsanız, Google Drive, Google Fotoğraflar, Dropbox'ta veya sanal ürünlerinizi depoladığınız her yerde yedekleyin ve yeniden başlayın.

Galaxy S7 veya S7 kenarınızda bunu nasıl yapıyorsunuz?

Senin gidin Ayarlar .
Genel yönetim için aşağı kaydırın .
Sıfırla'ya dokunun .
Fabrika verilerine sıfırla'ya dokunun .
Uyarıyı okuyun, aşağı kaydırın ve Cihazı sıfırla'ya dokunun .
Kilit ekranı deseniniz veya PIN'iniz varsa, onaylamanız gerekir.
Telefon yeniden başlatıldığında, hiç kullanmadığınız gibi olur - Google hesabınıza tekrar giriş yapın ve uygulamalarınızı ve verilerinizi buluttan geri yüklemesine izin verin.