29 Mart 2018

Detay Maxinet Nedir - Detay Maxinet Tam Olarak Ne İş Yapar

700 den fazla anlaşmış olduğu kurumsal firmalara SEO ( Google arama motorunda üst sıralama çıkmak için yapılan çalışma ) hizmeti veren Detay Telekom 2018 senesinde’de bu firmalara Detay Maxinet projesi ile hizmet sağlamaya devam etmektedir. Kiralamış olduğu bilgisayarlar ile yöresel olarak organik bir şekilde bu hizmeti sunan firma an itibarı ile 20 bin den fazla iş ortağı ile Türkiye’nin en güçlü network firmaların biri olmayı çok kısa sürede başarmıştır. Hakkında asılsız çıkan mağdurları hatta dolandırıcılığı gibi asılsız şikayet ve yorumları belgeler ile paylaştığımız bu sayfamızda şirkete ait tüm yasal dokümanlara da güvenli bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.



Detay Maxinet Nedir ? Tam Olarak Ne İş Yapar ?

İlk olarak 2002 senesinde kurulan ve daha önceli çeşitli telekomünikasyon işlerini ( Turkcell iş ortaklığı, toplu SMS gönderme gibi ) yürüten şirket 2017 senesi itibarı ile A.Ş. olarak daha önceden iş birliği içinde olduğu kurumsal firmalar dahil olmak üzere bir çok yeni anlaşma yaptığı şirketlere İnternet üzerinden SEO hizmeti vermeye başlamıştır. Sözleşme imzaladığı şirketlerin İnternet sitelerini arama motorlarında üst sıralara çıkarmak için Türkçe olarak google arama motoru için optimazyon anlamına gelen bu hizmet ile çok ciddi gelirler elde eden DETAY TELEKOM elde ettiği gelirleri de bilgisayarını kiraladığı iş ortakları ile adil bir şekilde paylaşmaktadır. Bu amaç ile oluşturmuş olduğu paketler ile aylık sabit + öneri sistemi ( Network ) dahilinde prim kazandıran Detay Maxinet firması gün geçtikçe kendisini ARGE çalışmaları ile yenilemekte ve güçlendirmektedir. Bu kapsamda da 2018 yılının başlarında da dijital reklamcılığa dahil olmak için de gün saymaktadır. Cebimize kadar giren İnternet üzerinden kazandığı bu iki sektördeki faaliyetlerindeki kazançlarını yatırımcıları ile paylaşan şirket 2017 ocak ayı itibarı ile tüm kiraladığı bilgisayarların ödemelerini ayın ilk 5 iş günü içinde %20 stopaj uygulaması ile eksiksiz olarak ve devlete vergisini TAM ödeyerek finanse etmektedir.

İnternet Siteleri İçin SEO Neden Bu Kadar Önemli ?

Detay Maxinet tarafından sağlanan SEO hizmetinden bir çok çevre tarafından yersiz eleştiriler yapılmaktadır. Özellik ile sektör hakkında hiç bir bilgisi olamayan kişiler tarafından şirketi karalamak amacı ile oluşturulmak istenilen algıda ” firmaların İnternet siteleri google de üst sıraya çıksa ne olur ? Yada çıkarsa ne kadar ciroları artar ki bu kadar yüksel gelir sizlere sağlıyor ” gibi yersiz eleştiriler sıklık ile duyulmaktadır. Peki gerçekler aslında böyle mi ? işte belgeleri ile günümüzde artık çorabın bile İnternet üzerinden alındığı firmaların arama motorlarında ilk sırada olmasının önemi! Aslında özellik ile bir e-ticaret sitesi için SEO’nun önemini sol taraftaki resim çok iyi bir şekilde anlatmaktadır. Yapılan bir araştırma neticesinde bırakın ikinci sayfada olmayı İnternet aramalarında ilk 3 sırada olmanın bile ne denli satış oranlarının değiştirdiğini hepimiz görüyor olmalıyız. Şimdi sizlere soruyorum. Evimize alacağımız deterjanı dahil İnternet üzerinden ” GOOGLE ” arama moturu ile sorgulayıp ilk 3 sıradaki sitelerden herhangi birinden aldığımıza göre ve şirketlerin bu sıralama satış rakamlarını %300 kadar etkilediğine göre sizce Detay Maxinet yaptığı hizmetten yüksek gelir elde edemez mi ?

Detay Maxinet Gerçekten SEO Hizmeti Sağlamakta mıdır ?

Peki şimdi gelelim Detay Maxinet tarafından sağlanan hizmetin gerçekten google tarafından önemli olup olmadığına. Bilindiği gibi Detay Maxinet sizden bilgisayar kiralamakta ve kiralamış olduğu bu bilgisayarlar ile anlaşma sağlamış olduğu kurumsal firmaların İnternet sitelerine değişik İP numaralarında ve portlarda giriş sağlayıp en az 2 dakika gezinip çıkmaktadır. Tamamen farklı İP numaraları ile ve farklı lokasyonlar da sağlamış olduğu bu işlev sizce google gözünde ne kadar değerlidir?

CEVAP: Google arama motorunun bir çok algoritmaları vardır. Biz bunlara bir sitenin yukarıda kalabilmesi için google tarafından aradığı kriterler demekteyiz. Bu kriterler içinde ise çok farklı aradığı özellikler mevcuttur. Ama onların içinde öyle bir tanesi var ki bu da kullanıcı deneyimidir. Google ise kullanıcı deneyimini bir kişinin sitede en az 2 dakika kalması ile değerlendirmektedir. Buna ise ” SİTEDE DURMA ” yada ” SİTEYİ HEMEN TERK ETME ” olarak adlandırmaktadır. Yan tarafta dünyaca kabul görmüş bir araştırma firması olan ” SEMrush ” tarafından yapılan araştırma neticesinde google’nin gerçekten sitede kalma süresinin ne denli önem verdiğini ” Time On Site ” yani ” Sitede Kalma Süresi ” olarak göre bilmektesiniz.

Detay Maxinet Ne Kadar Güvenilir Bir Firmadır ?

Gelelim şimdi hakkında tek bir tane dahil şikayet bulunmayan detay maxinet firmasının ne kadar güvenilir olduğuna. Yaptığı işin gerçekten ne denli önemli olduğunu belgeler ile sizlere kanıtladım. Sıra sizlere söz verdiğim gibi belgeler ile firmanın güvenirliğini kanıtlamaya geldi. İlk olarak ben size sorayım bir şirketin güvenilir olduğunu nereden anlarsınız. ? Ben cevap vereyim.

Ticari geçmişi ile,
İş ortaklarına yapmış olduğu ödemelerle,
İş yapmış olduğu kişiler ile yapılan sözleşmeler
Yapış olduğu işte kestiği fatura % irsaliyeler
Resmi kurumlarca yapılan araştırma raporları.
bunların haricinde bir şirketin güvenilirliğini test etmenin başka bir yolu var mıdır ? Bence yok! Şimdi gelelim bu soruların yanıtlarını belgeler ile bulmaya.

Detay Maxinet Ticari Geçmişi Nedir ?

2002 yılından beri özellik ile bilgi teknolojisi alanında hizmet veren Detay telekom ticari geçmişinde en ufak bir güvensizlik iş ortaklarına yaşatmamıştır. En son olarak sizinde BURADAKİ RESİMDE göreceğiniz gibi Türkiye’nin önde gelen GSM operatörlerinden olan Turkcell ile de iş ortağı olan firma bu güven ortamını şuan içinde bulunduğu SEO & NETWORK hizmeti içinde sürdürmektedir. ( Bu arada şirketin 2017 senesinde el değiştirdiği dedikodularına şu şekilde bir cevap verebilirim. Şirket 2017 yılında el değiştirmedi sadece kurulduğundan beri 4 ortaklı olan firmanın tüm hisselerini Sn. Alper TETİKER bey efendi almıştır.

İş Ortaklarına Yapmış Olduğu Ödemeler

Şirkete güvenilirliğin ispatı içinde bir diğer neden ” İş Ortaklarına Yapmış Olduğu Ödemeler ” olmaktadır. Bunun sizlere de ispatını yapılan bir tahsilata ait dekont ile göstermeden başka bir yolunun olmayacağı kanısındayım. Aşağıda 2017 senesine ait yapılan son ödemenin dekontunu detaylı olarak görebilirsiniz.

Yapılan Sözleşme Belgeleri

Bir şirketin güvenilir olduğunun teyidini yapılan sözleşmeler ile de sağlayabilirsiniz. İşte size şirket tarafından verilen taahhütlerin sözleşme belgeleri..

Detay Telekom Sözleşme Belgesi

Hazır yeri gelmişken güvenilirlik ile sıklık ile sorulan bir sorunun cevabını vermek de istiyorum. ” Bizim bilgisayarımızdan firma yasaklı sitelere girebilir mi ? ” CEVAP: Türkiye de yasaklı sitelerin İP numaraları T.C Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleştirme Bakanlığı tarafından yasaklandığı için firma bu işlemi istese dahi yapamaz.!!

Resmi Kurum Araştırma Rapor Sonuçları

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep / Kilis de ikametgah eden bir vatandaşımız Detay Maxinet projesini BİMER ( BAŞBAKANLIK İLETİŞİM MERKEZİ ) şikayeti üzerine aşağıdaki resimde olduğu gibi bir yanıt gelmiştir.


Sizinde şikayet yazısında gördüğünüz gibi BAŞBAKANLIK İLETİŞİM MERKEZİNCE YAPILAN İŞ TAMAMEN YASALDIR.!!

Peki, Detay Maxinet Üzerinden Para Nasıl Kazanırsınız ?

Detay Maxinet’in ne denli güvenli bir kazanç kapısı olduğunu sizlere söz verdiğim gibi belgeler ile ispat ettim. Şimdi bu sistem üzerinden nasıl para kazanabilirsiniz biraz da ondan bahsetmek istiyorum. Girişimciler bu şirketten hem sabit hemde pirime dayalı olarak gelir elde edebilir. Yani isterseniz biraz sonra bahsedeceğim paketlerden birini alarak ister hiç bir kişiyi kayıt etmeden sabit gelir elde edebilirsiniz. İsterseniz de bu işi eşinize, dostunuza tavsiye ederek bu geliri primler ile arttırabilirsiniz. Ama her halükarda mutlaka aşağıda olan paketlerden bir tanesini satın almanız gerekmektedir. Almış olduğunuz pakete göre sabit gelir ile % oranında kayıt başı prim alacağınızı lütfen unutmayınız.

Paket İsimleri,Aylık Sabit Getirisi ile Pirim Oranları Ne Kadardır ?

Şuan şirket 3 paket ile hizmet sağlamaktadır. Paketlerin bedelleri ile aylık sabit getirisi hepsinde doğal olarak farklılık göstermektedir. Buna göre alacağınız paket için güncel bedel fiyatı ile size sağlayacağı aylık sabit getirisi şu şekilde yer almaktadır.



Alacağınız her paket için size sözleşmede yer alan özelliklerde bir TABLET PC hediye edilmektedir.!

Sabit gelirin yanı sıra satış başına prim olanağı da sağlayan şirketin tüm derinliklere göre HESAPLAMA TABLOSU güncel hali ile mevcuttur.

GÜVENLİ OLARAK DETAY MAXİNET KAYDI NASIL OLUŞTURULUR?

Artık firmanın ne denli güvenli olduğunu ve hiç bir şikayet yorumunun olmadığını sizlerde kanaat getirdiğinize göre yatırımımızı en kısa yoldan GÜVENLİ OLARAK yapmaya sıra geldi diyebiliriz. Bu işlemi yapabilmek için ilk olarak aşağıdaki formu direk doldurmanız gerekir.

Hesabınız açıldığı vakit ise GÜMÜŞ PAKET altındaki şayet herhangi bir bilgisayar ile çalışacaksanız ” PROGRAMI İNDİR V3 ” yada herhangi bir android tablet ile çalışacaksanız da ” ANDROİD SÜRÜMÜ İNDİR ” diyerek programı yüklemeniz yeterli olacaktır.

Yüklediğiniz programı kurup daha sonra başına ” 0 ” koymadan cep telefon numaranızı şifre olarak ise size kayıt esnasında gelen şifreyi girerek programı aktif edebilirsiniz.
UNUTMAYIN! Aynı İP bağlantısı ( yani tek bir modem ) üzerinden 6 tane hesap alabilirsiniz..

Altın Paket Alınması Nasıl Yapılır ?

Başlangıç paketi olarak’da bilinen GÜMÜŞ PAKET sahipleri hesaplarını ” ALTIN PAKETE ” yükseltebilirler. Bunu yapmak için sponsor yani kendilerini kayıt eden kişinin desteğini alamıyorsa rahatlık ile aşağıdaki anlatım ve videodaki gibi işlemleri hafta sonu dahil olmak üzere sağlayabilirler.

İlk olarak kendi maxinet hesabınıza giriniz.

Paketler sekmesinden ” ALTIN PAKET ALIMI ” için gerekli olan USD miktarını öğreniniz.
Sol menüde ” EK BAKİYE YÜKLE ” sekmesine giriş yapınız.

Yatırılacak tutara ” ALTIN PAKET ALIMI İÇİN GEREKLİ OLAN TUTARI ” giriniz ve ” TUTARI HESAPLA ” deyiniz.

Daha sonra ” ÖDEME YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ ” sekmesini tıklayın. PAPARA hesabınıza gerekli tutarı yatırınız.

PAPARA hesabınıza TL yüklemesini yaptıktan sonra FATURA sayfasını yenileyin ve ödemeyi yapınız.

Hesabınızda kullanılabilir bakiyeyi MAXİ CÜZDAN’a atınız ve sonra PAKETLER kısmında ” ALTIN PAKETE