29 Mart 2018

Detay Maxinet Güvenilirmi

Detay Maxinet Dolandırıcı mı ? Detay Mixinet Nedir ? Dikkat !!

Detay maxinet, aldığınız bilgisayarı günlük 8-12 saat çalıştırarak gerçek para kazandığınız bir sistem. Basitçe detay maxinet böyle işliyor ama genel anlamda detay maxinet nedir ? detay maxinet güvenilir mi ? yok sa detay maxinet dolandırıcı mı ? bu soruları tek tek cevaplandıracağız arkadaşlar.

Detay Maxinet Nedir ?

Detay maxinet müşterilerine seo, ve dijital reklam pazarında faaliyet gösteren bir Türk firmasıdır. Müşterilerine, detay maxinet işine girmiş olan insanların çalıştırdığı bilgisayarlar aracılığı ile gerekli seo işlemlerini ve reklam işlerini hallediyor. Yatırımcılar da yani detay maxinet işine girmiş olan bilgisayarı günlük çalıştıran kişilerde bu işlemden günlük olarak para kazanıyor. Bu kazanç sisteme girmek için ödediğiniz paraya göre ve bilgisayarınızı günlük çalıştırma saatinize göre değişiyor.

Baktığımız zaman bu iş yapılabilir mi ? gayet mantıklı yapılabilir çünkü bizde reklam ve seo işlerinden anladığımız için kazançları gayet iyi bu işlerin. Dolayısıyla şirket gerçekten de bu işleri yapıyor olabilir. Ama dikkat etmeniz gereken noktalar var ki birazdan bu dikkat edilmesin gereken her şeyi sizlere açıklayacağım.



Detay Maxinet Sistemine Girmek:

Detay maxinet sistemine girmek için 590$, 1534$ ve 2242$ olan 3 farklı paketten istediğiniz bir paketten giriş yapabiliyorsunuz. Tabi ne kadar çok para verirseniz o kadar çok para kazanıyorsunuz. Fakat bildiğimiz kadarıyla şuan sadece 590$ lık paket mevcut. Bu paketten birden fazla alarak daha fazla bilgisayar çalıştırarak daha fazla para kazanabiliyorsunuz.

Burada dikkat etmeniz gereken şey siz bilgisayarı ve programı satın alıyorsunuz ödediğiniz parayla. Bilgisayar size hediye gelmiyor. Çoğu insan bunu bilgisayar hediye diyor fakat iş size sunulan bir fırsat, hediyelik bir durum yok. Siz aldığınız bilgisayardaki programı günlük 8 saat çalıştırırsanız günde en düşük paketten hesap edersek 4$ para kazanırsınız.

Dikkat etmeniz gereken şey bilgisayarın hediye edilmesi değil dememin sebebi çok açık aslında. Bu tarz işler ne kadar güvenilir, ne kadar gerçek iş olurlarsa olsunlar her zaman bir risk unsuru vardır. Dolayısıyla siz verdiğiniz parayla işi satın almıyorsunuz. Verdiğiniz parayla bilgisayarı satın aldığınız için yarın bir gün eğer detay maxinet kapatılırsa şirketten paranızı talep edememeniz için. Bakın kapanır demiyorum. Kesin bir kavram ortaya atmıyorum ama bu tür işlerin ne kadar riskli olduğunu bilerek bu işe girin. Bunu anlatma sebebim sağda solda bu işi insanlara yalan yanlış anlatan insanların önüne geçebilmek.

İşi çoğu insan " işe yada sisteme girmek için KDV dahil 590$ veriyorsun bilgisayarı günde 8 saat çalıştırıyorsun günde 4$ para kazanıyorsun. Bilgisayarda sana hediye veriliyor " tarzında anlatım tamamen yanlıştır bilin istedim. Şirket sizden işe giresiniz diye para istemiyor. Zaten böyle bir şey olamaz. Siz bilgisayarı ve programı satın alıyorsunuz. Programı çalıştırırsanız para kazanıyorsunuz.



Detay Maxinet Güvenilir mi ?

Detay maxinet her ne kadar vergisini veren, şuana kadar bir problem çıkarmadan ödeme yapan ve gün geçtikçe büyüyen şirket ve tamamen yasal olsa da, yarın o bürgün eğer şirket kapanırsa şirketten hak talep edemezsiniz bunu bilin. Aldığınız bilgisayar size kalır ki zaten şirket size bilgisayar satmıştı. Şirket şuana kadar bir sorun yaşatmadı ama belirtmek isterim bu tür işler genelde 1-2 yıl arasında kapanıyor. Yada kapanmadan 3-5 ay önce sorunlar çıkartarak insanları yıldırmaya çalıştırılıyor. Daha sonra biz iflas ettik battık hadi eyvallah deyip şirketi kapatıyorlar ve sizin para kazanmak için girdiğiniz iş bir anda bitiyor.

O yüzden eğer detay maxinet işine girecekseniz riskin olduğunu bilerek girin. Evet her işte risk vardır biz kimseyi kötülemiyoruz. Fakat biz bu işi yanlış anlatan insanlar için bu işi anlatıyoruz. Doğrularıyla ve yanlışlarıyla. Siz bu işlerin her şeyini bilin, isterseniz yine girin yada girmeyin.

Detay Maxinet Dikkat Edilmesi Gerekenler !

1- Detay maxinet şirketinden bilgisayar aldığınızı bilmeniz gerekiyor. Siz işe girmek için para vermiyorsunuz.

2- Eğer şirket yarın bir gün kapanırsa siz şirketten bilgisayar aldığınız için şirketten bir para ve hak talebinde bulunamazsınız çünkü size iş hediye veriliyor.

3- Bu tür yatırım networkleri eğer sonsuz derinlikten para kazandırıyorsa bi yerde büyük sorun başlayacaktır. Bunu 4 yıllık tecrübelerime dayanarak söylüyorum. İş ne kadar sağlam olursa olsun eğer referans için çok fazla kazanç sunuyorsa şirketin kapanma hızı o kadar fazla olur. Ref gelirleri için önemli bir kısıtlama yada kazançların biraz daha az olması gerekiyor.

4- Şirket evet çok fazla para kazanabilir. Fakat bu şirketin güvenilir olduğunu göstermez. Size vaad ettiği kazanç karşısında bir şey göstermesi gerekiyor. Fakat detay maxinet şuan için yatırımınızın karşılığı olarak belkide şirket kapanırsa hiç kullanmayacağınız basit bir tablet bilgisayar sunuyor.

5- Şirketle karşılıklı iş yapabiliyorsunuz. Evet detay maxinette isterseniz hem para kazanabilirsiniz hemde sizde reklam ve seo çalışması yapabiliyorsunuz. Ücretini tam bilmesem de şirketle seo çalışması yapılabildiğini biliyorum ve bu da iyi bir şey. Fakat burada dikkat etmeniz gereken şey, şirket yeteri kadar reklam ve seo anlaşması yapabiliyor mu ? eğer yapamıyorsa iş bir yerden sonra ponzi dediğimiz sisteme dönmeye başlar.

6- Şirket bu iş için bir sınırlama koymuş mu ? Bu da çok önemli bir kural. Eğer sınırsız bir şekilde herkes bu işe girebilir deniliyorsa burada bir terslik var demektir. Çünkü ne kadar para kazanırsa kazansın yüz binlerce insana bu tür şirketler verilen paranın 2-3 katını hele birde ref kazançları da bu kadar fazlayken vermesi çok zordur.

Detay Maxinet Dolandırıcılığı !! 

Detay maxinet dolandırıcı bir firma demiyoruz ama işe girerken bir gün kapanabileceğini bilmenizi istiyoruz. İşe kaç hesapla girdiğiniz önemli değil bu işin bir risk işi olduğunu bilin. Şuan detay maxinet şirketi her şeyi yasal bir şekilde yürütüyor olabilir. Buna lafımız yok. Ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu iş altını çizerek söylüyorum, network kazançlarında kısıtlamaya gitmezse, alacağı kişi sayısında yani bilgisayarı çalıştırıp para kazanacak olan kişi sayısında bir kısıtlamaya gitmezse, yada seo ve reklamcılık alanlarındaki müşterilerini kaybetmeye başlarsa bu iş patlar.

Daha önce Kairos planet şirketi vardı bilenler bilir. Ben iki şirketi bir tutmuyorum çünkü Kairos şirketi gerçekten dolandırma üzerine kurulu fakat oldukça güvenilir gözükmeye çalışan bir firmaydı. İki şirket de bilgisayarını çalıştırarak para kazandırıyor fakat iki şirketin yaptığı iş arasında dağlar kadar fark var diyebiliriz.

Kairos şirketi boş bir program çalıştırıp veri güvenliği işi yapıyorum diyordu ve yapmayıp sadece insanların parasının peşindeydi. Detay maxinet ise şimdilik gördüğümüz kadarıyla en azından seo ve reklamcılık alanında hizmet veriyor fakat bu ne kadar yeterli ? Gerçekten on binlerce insanın parasını ödeyebilecek kadar yeterli olacak mı ?

Detay Maxinet İletişim Bilgileri Adres ve Telefonlerı

+90-850-611-0998

Mustafa Kemal Paşa Cd.
Hukukçular Towers No 66/B Kat:1
Cevizli-Kartal / İstanbul / TÜRKİYE

info@detaytelekom.com 


Detay Maxinet Hakkında Bizim Tavsiyemiz !

Arkadaşlar bizim tavsiyemiz daha önce bilenler bilir Get My Ads şirketi vardı ve onun Türk versiyonu olan Epitelyum çıktı. Get my ads 1 yılda paraları alıp kaçtı, Epitelyum ise 5-6 ay sonra paraları alıp kaçtı ve sonra Epitelyum şirket kurucusu yakalandı ve şuan hapiste.

Benzer bir durum burada da söz konusu olabilir. Kairos yaklaşık 2 yıl sonra battı. Dünya genelinde 200 bin insanı dolandırdı ve kaçtı. Detay maxinet şuan için bir ses seda yok ama benim tahminim Detay maxinet şirketi de insanları dolandırmak amacıyla bu işe girmemiş olasalar da bir yerden sonra paralar yetmemeye başlayacak yada sistem kısırlaşmaya, yeni üyeler azalmaya başlayacak ve o zaman eğer seo ve reklamcılık işleri yolunda gitmezse Detay Maxinet şirketi de kapanacaktır.

Bunları bilin sonra yatırım yapacaksanız yine yapın. Hayatın her yerinde risk var bunu bilin. Size bu işe girin yada girmeyin demiyoruz sadece ben kendi düşüncelerimi ve analizleri mi sizlerle paylaştım. İşe girip girmemek size kalmış. Ben girmedim. Girmemde.