29 Aralık 2018

Samsung Galaxy Grand 2 SM-G710 Orijinal Stock Rom Yükle

Samsung Galaxy Telefonları Download Moda Alma

Samsung Android yazılım sistemli cihazınızı Download moda alabilmek maksadıyla cihazı 3 tane tuşa basarak açmalıyız. Cihazı açarken ses kısma, ana ekran ve de güç(kilit) tuşlarına basmalıyız. Kısacası cihazı kapalı duruma getirdikten sonra ses kısma, ana ekran ve güç tuşlarına beraber basarak cihazı açın ve de içinde ünlem işareti yer alan sarı levhayı çıkana kadar tuşları bırakmayınız.



Karşımıza gelen ekran teyit amaçlıdır.Yaptığımız işlemden vazgeçmek için ses kısma butonuna basmanız yeterli olacak ve de akıllı telefon kendini tekrar başlatacak. Download moda geçiş amacıyla ise söz konusu ekranda ses açma butonuna basmalıyız.

Samsung Galaxy Orijinal Yazılım Yükleme Nasıl Yapılır

1:Cihazınızı kapatın. Kapattıktan sonra “Güç + Ev (Home) + Ses Kısma” tuşlarına aynı anda basarak açacağınız Download Mode’da ses açma tuşuna basarak devam edin.

2:Odin programını çalıştırın ve cihazınızı USB kablo ile bilgisayara bağlayın. Bilgisayarınız gerekli sürücü yüklemelerini yaptıktan sonra Odin programı cihazınızı tanıyacaktır.

3:Odin programında “Options” bölümünde “Auto Restart ve Reset Time” kutucukları işaretli değilse işaretleyin.

4:Yükleme işlemi tamamlandığında, cihazınız yeniden başlayacaktır. Bundan sonra cihazınızla bilgisayarınız arasındaki bağlantıyı kesebilirsiniz.



Samsung Odin Sürümleri İndir

Samsung USB Driver İndir

Samsung Galaxy Grand 2 SM-G710 Orijinal Stock Rom İndir