13 Aralık 2018

Samsung Galaxy A3 SM-A300F-5.0.2 Root File

Cihazınızı “download mode” a almanız gerekmektedir. Bunun için yapmanız gereken cihazınızı kapatın, kapattıktan sonra “power (açma/kapama) ”Ses Kısma” ve “home” tuşlarına aynı anda basın. Eğer Home tuşunuz yoksa power ve ses kısma düğmelerine basmanız yeterli olacaktır.


Düğmelere basılı kaldıktan sonra karşınıza “Devam Et(Continue)”, “Vazgeç(Cancel)” seçenekleri gelecektir. Devam etmek için “Ses Açma” tuşunu basın.




İndirmiş olduğunuz ve masaüstüne çıkardığınız dosya içerisinde “Odin3-v…exe” programını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.

Programı açtıktan sonra Download Mode almış olduğunuz telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın. Telefonu bağladıktan sonra Odin Programının telefonu otomatik olarak tanıyacak.

Telefonu tanıdıktan sonra Odin programının “ID:COM” yazısının üzerinde aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi mavi bir yazı çıkacak.



Odin programını çalıştırıp cihazımızı bilgisayara bağlayıp odin programı tarafından cihazın tanınmasından sonra program üzerinde bulunan “AP” butonuna tıklayıp indirmiş olduğumuz “.tar.md5” dosyasını seçin. “Start” butonuna tıklayın.
Yükleme işlemi tamamlanınca sol üstte PASS! yazısı İşlem Tamadır


Samsung Odin Sürümleri İndir
Samsung USB Driver İndir
Samsung Galaxy A3 SM-A300F-5.0.2 Root File