17 Aralık 2018

MTK Droid Tool Download

MTK Droid Kök ve Araçları Özellikleri

1) Tüm MediaTek Aygıtlarını Destekler: MediaTek cihazıyla bir Android cihazı kullanıyorsanız, bu aracı scatter dosyaları oluşturmak, stok bellenimi yedeklemeleri oluşturmak vb. İçin kullanabilirsiniz. Bu araçlar MediaTek yonga seti ile tüm cihazları destekler.

2) Scatter Dosyası Oluştur: Bu aracı kullanarak, ürün yazılımınızın kolayca bir scatter dosyası oluşturabilirsiniz. Bozuk ve tuğlalı cihazınızda stok yazılımını açmak için bu scatter dosyasını kullanabilirsiniz.

3) Yedekleme Stok Firmware: MTK Droid Root & Tools, cihazınızın stok ROM sabit yazılımının yedeğini almanızı sağlar. Bu, MediaTek cihazının stok yazılımı yazılımının yedeğini oluşturmak için en iyi Windows aracıdır.

4) Yedekleme Stok Kurtarma: Stok belleniminin yedeklenmesinden ayrı olarak, bu aracın cihazınızın geri kazanımının yedeğini almak için bu aracı kullanabilirsiniz. Aynı işlemi bu aracı kullanarak da geri yükleyebilirsiniz.

5) Yedekleme ve Geri Yükleme IMEI: MTK droid araçlarını kullanarak IMEI numaranızın bir yedeğini alabilirsiniz. Hisse senedi yazılımını veya özel ROM ürün yazılımını yaktıktan sonra, bu aracı kullanarak IMEI'yi geri yükleyebilirsiniz.

MTK_Droid_Root_Tools_v2.5.3 Download

MTK_Droid_Root_Tools_v2.5.2 Download