02 Aralık 2018

Huawei P9 Lite Stock Rom Yükleme

Huawei P9 Lite Stock Rom Yükleme

Rom paketini yüklemeye başlamadan önce cihazınızın ayarlar bölümünde bulunan USB hata ayıklama modunu aktif hale getirmeniz gerekir.

Bu modu, ayarlar/ yazılım bilgisi/ daha seçeneklerine tıklayarak, yapım numarasını yazan seçeneğe erişin ve üzerine 4-5 defa tıklayın, Ardından ekrana bir uyarı gelecek ve gelen uyarıdan sonra, tekrar ayarlar bölümüne giderek geliştirilmiş seçeneklere tıklayın.

Karşınıza çıkan pencerede USB hata ayıklama modunu ve oem ile kilit açma modunu, aktifleştirin, seçeneğine dokunmanız yeterli olacaktır.

Aktifleştirme işlemlerinden sonra, bilgisayarınız ile telefonuz arasında USB kablosunun yardımı ile iletişim kurun. Verdiğimiz linkden İndirdiğiniz sürücüleri bilgisayarınıza yükleyin, Yalnız kurulma işlemlerine başlamadan önce telefonunuzun yedeğini almayı ihmal etmeyin.

Huawei P9 cihazınız üzerinden dosya yöneticisinde girin ve yeni bir klasör oluşturup ismini dload yapın, verdiğimiz rom dosyasını bilgisayarınıza indirin ve içerisindeki dosyaları çıplak bir şekilde bu dload klasörünün içine atın (özellikle update.app dosyasını),  Daha sonra güç tuşuna, ses açma ve kapama tuşuna aynı anda basılı tutun.

Daha sonra telefonunuz otomatik olarak yeniden başlayacak ve yükleme işlemi ekranda gözüküyor olacaktır.

Huawei USB Sürücüleri Download

Pas: vtcybers@gmail.com

Huawei Rom Dosyası Download