13 Aralık 2018

Huawei GR5 (2017 ) Honor 6x Format Atma Sıfırlama

Bu yöntem telefonunuza erişim yapamadığınız yada telefonunuzun açılmaması gibi zamanlarda kullanabilirsiniz. Örneğin desen kilidinin, mail adresinin ve şifrenin unutulduğu zamanlar gibi.

1 – Eğer Huawei GR5 (2017 )- Honor 6x telefonunuza tuşları kullanarak format atmak istiyorsanız öncelikle telefonunuzu tamamen kapatın.

2 – Telefonunuz kapandıktan sonra “Güç” tuşu ve ses açma tuşunu kullanmanız gerekiyor.

3 – Bu 2 tuşa aynı anda basın ve ekranda Huawei logosunu gördüğünüzde tuşları bırakın.

4 – Huawei GR5 (2017 )- Honor 6x telefonunuzun artık dokunmatik devredışı kaldığı için menüler arasında gezmek için ses açma/kapama tuşlarını onay için ise güç tuşunu kullanacaksınız.

5 – Karşınıza gelen ilk ekranda bir takım seçenekler göreceksiniz. Bu seçenekler arasından “wipe data/factory reset” seçeneği üzerine gelin ve güç tuşu ile onaylayın.

6 – Sonraki ekranda tekrar “wipe data/factory reset” seçeneği üzerine gelin ve güç tuşu ile onaylayın.

7 – Huawei GR5 (2017 )- Honor 6x cihazınızı artık açabilirsiniz ama bunun için yani telefonu yeniden açmak için ses açma/kısma tuşlarını kullanarak ekrandaki “reboot system now” seçeneğine gelin ve güç tuşuna basın.

Huawei GR5 (2017 )- Honor 6x Menüden Format Atma

Huawei GR5 (2017 )- Honor 6x Fabrika Ayarlarına Döndürme
Menü üzerinden format atmak için öncelikle “Ayarlar > Gelişmiş Seçenekler > Yedekle ve Sıfırla > Fabrika verilerine sıfırla > Telefonu sıfırla” yolunu izleyin. Böylece telefonunuz sıfırlama işlemine başlayacaktır. Sıfırlama işlemi yani format işlemi süresince telefona hiçbir şekilde müdahale yapmayın. Aksi taktirde Huawei GR5 (2017 )- Honor 6x telefonunuz bir daha açılmayabilir.

Huawei Y360 Kod Kullanarak Format Atma

1 – Telefonunuz açın.

2 – Ardından telefonun numara çevirme bölümünü açın.

3 – Şu gizli kodu yazın; *#*# 2846579#*#*

4 – Karşınıza çıkan menüden “Restore Factory”i seçin.

5 – Tüm işlemi onaylamak için “Tamam”a dokunun.