13 Aralık 2018

Asus Müşteri Hizmetleri İletişim Bilgileri

ASUS’un üretimini, satışını ve satış sonrası desteğini verdiği ürün grupları şu şekildedir; Akıllı Telefon, Dizüstü Bilgisayar, Tablet, Anakart, Ekran Kartı, Giyilebilir & Sağlık, Masaüstü & AIO Bilgisayar, Görüntü, Ağ Ürünleri, Ses Ürünleri, Ev & Araç Sistemleri, Çevre Birimleri, Oyuncu Ürünleri. ASUS’un gerek ürün kalitesi, satış sonrası desteği ve uygun fiyat politikası gibi sebeplerden dolayı kullanıcısı oldukça fazladır.

ASUS, ürünleri hakkında problem yaşan kullanıcıları, ürünlerinden satın almayı düşünen kullanıcıları ve diğer soru ve sorunların taraflarına ulaşılabilmesi için bir Asus çağrı merkezi iletişim telefon numarası yayınlamıştır.

Asus Müşteri Hizmetleri İletişim Telefon Numarası
0850 522 27 87

Yukarıda bulunan 0850’li ASUS müşteri hizmetleri iletişim numarasını arayarak satın almış olduğunuz ASUS ürünü hakkında teknik destek alabilir, iade ve değişim sürecinde olan ürününüz hakkında detaylı bilgi alabilir, satın almayı düşündüğünüz herhangi bir ASUS ürünü hakkında detaylı bilgi alabilir; istek, soru, öneri, görüş ve şikayetlerinizi bu hat üzerinden ASUS müşteri temsilcisine bildirebilirsiniz.