30 Kasım 2018

iPhone XS ve iPhone XS Max Teknik Özellikleri



iPhone Xs Max Fiyatı, iPhone Xs Max Özellikleri

Teknoloji dünyasında gerçekleştirdiği yenilikler ve bu yenilikleri yansıtan akıllı telefon modelleri sayesinde milyonlarca kullanıcıya, ayrıcalıklı bir telefon deneyimi yaşatan Apple, iPhone Xs ve iPhone Xs Max ile adından bir kez daha söz ettiriyor. Yüksek performansa, geniş ekrana ve başarılı kameralara sahip akıllı telefonlar, Apple Türkiye ve Teknosa güvencesiyle teknoloji meraklılarıyla buluşuyor.

Geniş Ekranlı iPhone Modellerine Hoş Geldiniz

iPhone Xs ve iPhone Xs Max inceleme altına alındığında ilk göze çarpan nokta, telefonların geniş ekranları oluyor. Uygulamaların ve iletişim araçlarının daha rahat kontrol ve takip edilebilmesine olanak veren ekran, multimedya takip sürecinin de mükemmel hale gelmesini sağlıyor. Her modelin de OLED yapıda ve True Tone destekli Super Retina ekran, iPhone Xs modelinde 5.8 inç, iPhone Xs Max modelinde ise 6.5 inç olarak ölçülüyor.

Kaliteli Materyallerle Üst Düzey Dayanıklılık

iPhone Xs özellikleri ile olduğu kadar tasarımı ve kasa tasarımında kullanılan materyaller açısından da Xs Max modeliyle bütünlük gösteriyor. Kapak kısmı, dayanıklılığı artırılmış camdan, çerçevesi ise paslanmaz çelikten üretilen iPhone Xs ve Xs Max, buna karşın taşınabilirlikten taviz vermiyor. Su ve toza karşı olan dayanıklılığını IP68 sertifikasıyla kanıtlayan iPhone Xs ve Xs Max, stereo ses çıkışı sunan hoparlörüyle de dikkat çekiyor.

Yeni iPhone Modelleri Daha Güçlü ve Daha Akıllı

Apple’ın kendi üretimi olan A12 Bionic ile güçlendirilen iPhone Xs ve iPhone Xs Max satın alım tercihini doğrudan etkiliyor. Çalışma hızını 2.49 GHz frekansına kadar yükseltebilen 7 nm üretim teknolojili 6 çekirdekli işlemci, telefonların gücünü perçinliyor. 4 çekirdekli Apple M12 hareket işlemcisi ve 8 çekirdekli Neural Engine, telefonların performansını artırıyor. Akıllı işlemci seçim sistemi ve atanmış makine öğrenme gibi becerilerle desteklenen 4 GB RAM’li iPhone Xs ve Xs Max; 64 GB, 256 GB ve 512 GB depolama kapasitesi seçenekleriyle geliyor.



Fotoğraf Çekiminde Çığır Açan Kameralar

Kullanıcıların daha önce deneyimlemedikleri bir fotoğraf çekim imkanı yaratan yeni iPhone akıllı telefon özellikleri ile fark yaratıyor. A12 Bionic yongasından aldığı destekle akıllı HDR üzerinden daha yüksek oranda ışık ve daha derin gölge detayları çıkarabilen iPhone Xs ve iPhone Xs Max, yenilenen kamera sensörleriyle düşük ışıkta da harikulade çekimler yapılabilmesini sağlıyor. Optik görüntü sabitleyicili 12 MP çözünürlüklü ana arka kamera ve ikinci arka kamera, 4K çözünürlüklü videoları 60 fps hızında kaydedebiliyor. Animoji ve portre modu destekli 7 MP çözünürlüklü ön kamera ise benzersiz selfieler çekilebilmesine olanak tanıyor.

Artan batarya kapasitesi, üst düzey kablosuz ağ bağlanabilirliği, Gigabit LTE desteği ve Apple özgü nice özellikle zenginleştirilen iPhone Xs Max ve iPhone Xs fiyat bakımından üst seviyede seyrediyor. Akıllı telefon fiyatları dikkate alındığında amiral gemisi sınıfına dahil olan iPhone Xs ve iPhone Xs Max Türkiye’deki teknoloji meraklılarıyla buluşmayı bekliyor.

Apple iPhone Uygun Fiyatlarla Teknosa'da!

Apple'ın geliştirdiği iPhone Xs ve iPhone Xs Max modellerine uygun ödeme koşulları ve ücretsiz kargo olanaklarıyla sahip olmak için Teknosa'yı takip etmeye devam edebilirsiniz.