29 Kasım 2018

Instagram Üzgünüz İsteğinizle ilgili Bir Sorun Oluştu Hatası

Sosyal ağ yeniliklerindeki güncellemelerin büyük çoğunluğu sorunsuz gitmiyor. Bazıları kötü yeni tasarım ya da uygunsuz rutin için topluluk tarafından keskin bir şekilde eleştirilmektedir. Ancak, ağ işleminde bir takım sorunlara neden olan güncellemeler var.

Kullanıcıların profillerini telefonla girmeye çalıştıklarında Instagram'da son zamanlarda böyle bir hata ortaya çıktı. Orada sürpriz yok. Yazılım geliştiricileri, bir güncellemeyi birbiri ardına yayınlar. Bu noktada mükemmel özelliklerin peşinde önemli bir şeyi kaçırmak mümkün. Yine de, eğer yeterince kalıcı ise, çıkış yolu bulunacaktır. Burada Instagram'a giriş yapmaya çalışırken " Üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu " hatasını nasıl düzeltebileceğinizi anlatacağız . Web üzerinde topladığımız olası çözümlerin listesi aşağıdadır.

Yöntem 1. Hesabınızı başka bir telefon kullanarak giriş yapmayı deneyin . Tuhaf görünüyor ama bazen işe yarıyor.

Yöntem 2. Facebook üzerinden giriş yapmayı deneyin . Muhtemelen, iki hesabınızı sosyal ağlarda nasıl bağlayacağınız konusunda birden fazla kez önerilmiş olmanız önerilir. Bir kez yönetdiyseniz, sorunu bir kez daha giderebilirsiniz. Instagram ile profilinizi Facebook'ta bağlamak yeterlidir.

Yöntem 3. Go Instagram web . Hesabınıza giremezsiniz, ancak haber bandına göz atabilirsiniz.
"Üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu" Instagram

Yöntem 4. Windows 10'da Instagram hesabınıza giriş yapın. Bu, güvenli bir şekilde herhangi bir dizüstü bilgisayarda (MacBook hariç) Direct kullanmak ve Windows için mevcut olan uygulama sürümünü kullanarak Instagram hesabına giriş yapmak mümkün olduğunu ortaya çıkarmaktadır. Giriş yaptınız mı Eğer öyleyse, Doğrudan okuyabilir ve postanızı cevaplayabilirsiniz. Ancak, oturum tamamlanmadan, ayarlara gitmeden önce " Facebook'ta Arkadaşlar " ı bul , Facebook profilinizi bağla ve hesaplarınız birbirine bağlanana kadar biraz beklemenizi öneririz. Daha sonra, Yöntem 2'de olduğu gibi her zaman erişim elde etmenin bir yolu vardır.

Metot 5. Instagram Web sürümünü başlatın. Giriş yapın ve ayarlara gidin. " Geçici hesabımı devre dışı bırak " bul"seçenek, bağlantıyı tıklatarak onaylayın. Bir sebep olarak" Giriş yapamıyor "seçeneğini seçin, geçici olarak devre dışı bırakmayı onaylayın ve yaklaşık 3 saat bekleyin. Girişinizi kullanarak hesabınıza yeniden girebilirsiniz. Tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz. Bu üç saat için sahne.Ancak kullanıcıların büyük çoğunluğu, bu şekilde yaparak Instagram giriş sorununu çözdüler.

Yöntem 6. Instagram kaldırın ve yeniden yükleyin. Bazen yöntem çalışır.

Yöntem 7. Fabrika ayarlarını sıfırlayın. Bir dizi kullanıcı kendileri için çalıştığını bildirdi. Elbette deneyebilirsiniz. Ancak, cihazınızda kayıtlı tüm verilerin güvenliğini sağlamak için bir yedek kopya yapmayı unutmayın.

Yöntem 8. Sizin için hiçbir yöntem işe yaramıyorsa, son çözümü kullanmalısınız. Ekranda " Giriş Yardımı " satırını bulun . Solgun ve zorlukla görüldü. Önerilen sorunlar listesinde ilk olarak gerekli bilgiler ve ekranda tamamen görünmüyor. Yine de, ilkini seçtiğinizden ve e-posta adresinizi doğru satıra yazdığınızdan emin olun. Ardından "E-posta gönder" e dokunun ve Instagram zarf simgesini geri alın. Açık olduğunda, büyük mavi düğmeyi bulun ve üzerine dokunun. Bağlantıyı açmak için hangi uygulamayı kullanmayı tercih ettiğiniz sorusu olacaktır. Instagram'u seçin ve "Bu uygulamayı her zaman kullan" satırına dokunarak onaylayın.

Peki, sorunu düzeltmeyi başaran herkese övgü. Okuyucularımızın yorumlarını her zaman takdir ediyor ve deneyimlerini sayfalarımızda paylaşmalarını istiyoruz.