06 Eylül 2018

LG Mobile Support Tool ile Yazılım Güncelleme ve Kurtarma İşlemi

Bir yazılım güncellemesi sırasında bir hata veya hata meydana gelirse ve telefon başlatılmazsa veya logoda kalırsa  , yazılımı yeniden yüklemek ve terminali kurtarmak için bir acil durum kurtarma işlemini deneyebilirsiniz  .

Kurtarma, Güncelleme hatası kurtarması seçeneğiyle  LG Mobil Destek Aracı programı kullanılarak yapılır

1. Telefondaki VOL + (ses seviyesi yukarı) tuşunu basılı tutun .
2. USB kablosunu terminale bağlayın.
3. Sonra bir kaç dakika telefon olacak şekilde boot acil modu veya indirme modunda , ses tuşunu bırakın ve bekleyin bir ekran sonraki adımı görünene kadar birkaç saniye.

LG Mobile Support Tool Download

LG Mobile Support Tool Download

LG-Mobile-Driver Download

Telefon acil durum şarj modunda zaten başladı. Modelinize bağlı olarak, görüntü değişebilir. Eğer isteseydi için bu modundan çıkmak, pili çıkarın ya, terminaller durumunda G Flex 2 pil gibi entegre ile, anahtarlar basın gücünü + aşağı hacmini bir an için.




LG Mobile Support Tool yükleyicisini de çalıştırınız.İşlem tamamlandığında, program başlayacaktır:


USB sürücüsü PC'ye yüklenene kadar birkaç dakika bekleyin. Bittiğinde, LG Mobile Update programı sol köşedeki telefon bağlantısını gösterir.


Ek Özellikler menüsünü tıklayın ve Hata kurtarmayı güncelle'yi seçin .


Program, model ve seri numarasını veya terminalin IMEI'sini soracaktır


Güncelleme işlemi başlayacaktır. Yazılım görüntüsünün boyutuna bağlı olarak indirme işlemi uzun zaman alabileceğinden lütfen sabırlı olun. İşlem sırasında telefon yeniden başlatılabilir, bitene kadar USB kablosunu çıkarmayın.