01 Eylül 2018

iPhone Bluetooth ve Wifi Sorunu Çözüm Yolları

İPHONE BLUETOOTH SORUNU VE ÇÖZÜMÜ

Iphone Bluetooth Sorunu Muhtemel Çözüm :

“Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla”  tıklayın ve ardından Uyku/Uyandırma ve Ana Sayfa tuşlarına aynı anda basın, ana ekranda Apple’ın logosunu görene kadar basılı tutmaya devam edin. Telefon açıldıktan sonra sorunun düzelip düzelmediğini kontrol edebilirsiniz. Eğer düzelmediyse cihazınızı sıfırlamak da çözümler arasında yer alıyor.



İPHONE WİFİ SORUNU VE ÇÖZÜMÜ

Iphone Wifi Sorunu Muhtemel Çözüm:

“Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla” basamaklarını takip ederek, sıfırlama işlemini gerçekleştirdikten sonra cihazınızı yeniden başlatın ve sorunun giderilip giderilmediğini kontrol edin. Sorun giderilmediyse, “Ayarlar > Gizlilik > Konum Servisleri > Sistem Servisleri”ni tıklayın ve cihazınızı yeniden başlatın. Cihazınız açıldıktan sonra Wi-Fi sorununun ortadan kalktığını göreceksiniz.

Servis gerektiren donanımsal ve yazılımsal sorunlar için ceptetamir.com ailesi olarak sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Alanında bilgili teknikerlerimiz siz nereye isterseniz oraya gelip telefonunuz için gerekli onarımı tamamen orijinal parçalar kullanarak yanınızda yaparken, telefonunuzda bulunan verilerin gizliliği ile ilgili endişeniz kalmamış olur.