05 Mart 2018

LG Bridge Güncelleme Hatalası ve Çözümü

Güncelleme Yaparken Hata Alıyorsanız

Güncelleme indirilemiyor. ve [iptal] öğesine tıklayın ve tekrar deneyin. Hatası alıyorsanız aşağıdaki işlemleri sırası ile yapınız ve kontrol ediniz. Aşağıdaki anlatacağımız işlemler LG G4 ve üzeri modeller için geçerlidir.

LG Bridge uygulamasını bilgisayarınızdan Program ekle ve kaldır bölümünden kaldırınız. Buradan yeni LG Bridge uygulamasını bilgisayarınıza indirip kurunuz. Ve tekrar güncelleme işlemini başlayınız. (hata devam ediyorsa aşağıda ki adıma geçiniz.)

DNS ayarlarınızı değiştiriniz. Bilgisayarınızdan ”Denetim Masası”nı açın, Ağ ve İnternet, Ağ ve paylaşım merkezi, Bağlantılar’dan kullanmış olduğunuz İnternet’in adına tıklayın. Açılan ekranda özelliklere tıklayın, ”İnternet protokol sürüm 4 (TCP/IPv4) üzerine bir kere tıklayın, daha sonra özellikler sekmesini tıklayın. ”Otomatik olarak İP al” seçiniz.



Daha sonra aşağıdaki dns bölümünden ”Aşağıdaki DNS sunucu adresini kullanın” seçeneğini işaretleyin ve DNS bölümüne şunları yazınız, üste  8.8.8.8 / alta 8.8.4.4 yapıp kaydedin. Bu şekilde Google DNS adreslerini kullanmış olacaksınız. (hata devam ediyorsa aşağıdaki işleme geçiniz)

LG USB sürücülerini güncelleyiniz. Buradan LG USB sürücülerini indirip kurunuz. (hata devam ediyorsa aşağıdaki işleme geçiniz.)

LG Bridge ile hata almaya devam ediyorsanız, LG Support Tool uygulamasını buradan indirip güncellemeleri denetleyin. Şimdiye kadar yaptığımız işlemler sonucu LG Bridge ve LG Mobile Support Tool uygulaması hatasız olarak güncelleyecektir.