27 Mart 2018

Humble Bundle Nedir - Humble Bundle Oyun Alma



Humble Bundle ilk kurulduğunda bağımsız geliştiricilere destek olmak amacıyla yola çıkan bir internet sitesi girişimiydi.

Kuruluşta Humble Bundle’ın asıl amacı bağımsız oyun geliştiricilerine destek olmak ve istenilen kadar ödeme karşılığında bu geliştiricilerin ürettikleri oyunları bilgisayar oyuncularıyla paylaşmaktı. Bu sırada geliştirilen bağış projesi yardımıyla özgür yazılımlara ve bazı hayır kurumlarına yardım yapılacaktı. Humble Bundle projesi kısa süre içerisinde büyük bir çevre tarafından ilgi gördü ve milyon dolarları aşan bağışlar yapıldı.

Yapılan bu büyük bağışları görünce bağımsız geliştiriciler haricindeki firmalarda Humble Bundle içerisinde yer almaya başladı. Oyuncular yapacakları bağış miktarını belirliyor, bu bağışın nereye yapılacağını seçenekler arasından seçiyor ve böylece hem hayır işi yapıp hem de orijinal değerinin çok altında etiket fiyatına orijinal oyun sahibi oluyordu.

Humble Bundle’ın diğer girişimlerden en büyük farklılıklarından biri de yine oyunların çapraz platformlar için sunmuş olduğu destektir. Humble Bundle’da alınan oyunlar Windows, Mac OS ve Linux işletim sistemleri üzerinde sorunsuz olarak çalışabilmektedir. Humble Bundle efsanesi artık eskisi kadar aktif olmasa dahi hali kendi web sitesi üzerinden kullanılabiliyor ve ilginç fırsatlar oyun severlerin karşısına çıkabiliyor.

Humble Bundle Oyun Alma

Humble Bundle hesabınızla oturum açın.
Satın almak istediğiniz oyun veya oyunları sepetinize ekleyin.
Checkout yani ödeme adımına geçiş yapın.
Ödeme adımından fiyat kısmında ön görülen bağış seçeneklerinden birini seçin. Dilerseniz “Custom Amount” penceresi altından istediğiniz bağış miktarını kendiniz belirleyebilirsiniz.
Güvenlik kodunu girin.
Yapacağınız bağışın nereye ne tutarında yapılacağını seçin.
Mail adresinizi girin.
Kredi kartı veya PayPal ile satın alma işleminizi tamamlayın.

Humble Bundle Benzeri Siteler

Humble Bundle’ın aktifliğini yitirmeye başlamasıyla birlikte Humble Bundle benzeri siteler internet üzerindeki mantarlar gibi bir anda çoğalmaya başladı. Elbette bu internet sitelerinin büyük bir kısmı kapandı ve yalnızca Humble Bundle gibi kaliteli internet sitelerinin belli bir kısmı kaldı. İşte Humble Bundle benzeri siteler


http://www.indiekings.com/
https://www.indiegala.com/
http://www.indieroyale.com/
https://groupees.com/
http://www.epicbundle.com/
https://www.bundlestars.com/en/
http://www.cheapshark.com/
http://gamesrage.org/