28 Mart 2018

Fizy aboneliği nasıl iptal edilir

Fizy aboneliği nasıl iptal edilir ?

Faturama yansıt seçeneğini kullanarak her ay faturanıza yansıyan ücretli bir aboneliğiniz varsa, üyelik türünüze göre aşağıdaki kelimelerden size uyanı yazarak 2200 ‘a SMS göndererek aboneliğinizi iptal ettirebilirsiniz.

Fizy Müzik Üyeliği (eski adıyla Süper Müzik): IPTAL SUPERMUZIK
Fizy Müzik Üyeliği (eski adıyla Sınırsız Müzik): IPTAL FIZYMUZIK
Fizy Video Müzik Üyeliği: IPTAL VIDEOMUZIK
Yıllık Fizy Müzik Üyeliği: IPTAL YILLIKMUZIK
Yıllık Fizy Video Müzik Üyeliği : IPTAL YILLIKFIZY

Fizy uygulamasını Google play veya Apple store üzerinden aldıysanız, iptal işlemini bu uygulamalar üzerinden yapmanız gerekmektedir. Şarkı indirme paketlerinizi iptal ettirmek için abonelik türünüze göre aşağıdaki mesajlardan birini yazarak 2200’a SMS atabilirsiniz.

Aylık 25 Şarkı İndirme Üyeliği: IPTAL YIRMIBES
Aylık 50 Şarkı İndirme Üyeliği: IPTAL ELLI
Haftalık Müzik İndirme Üyeliği: IPTAL HAFTALIKMUZIK

Tükenmez müzik paketini iptal etmek için IPTAL TUKENMEZ yazıp, Süper müzik paketini iptal ettirmek için IPTAL SUPERMUZIK yazarak aynı şekilde 2200’a sms gönderebilirsiniz. Ayrıca iptal işlemleri için Türkcell online işlem merkezini de kullanabilirsiniz. Google Play veya Apple store’da yapılan işlemleri nasıl iptal edeceğiniz hakkında sitemizde arama yaparak ilgili makalelere ulaşabilirsiniz. Bu tarz market’ler üzerinden yapılan alışverişler’de abone bilgileriniz üzerinden işlem yapmadığınız için operatörünüz tarafından iptal işlemi yapılamamaktadır.

Daha fazla bilgi için Türkcell web sitesini veya Fizy resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.