23 Şubat 2018

Şarj Duraklatıldı Pil Sıcaklığı Çok Düşük Hatası Çözümü

Samsung cihazlarda karşınıza çıkabilecek problemlerden bir tanesi de ” şarj duraklatıldı pil sıcaklığı çok düşük ” hatasıdır. Bu hatanın kesin çözümü: güncel ve stabil bir telefona sahip olmaktan geçiyor. Fakat telefonunu güncellemeyenler veya bataryasında problem olanlar bu hatayı sıklıkla alıyor. şarj duraklatıldı pil sıcaklığı çok düşük hatasını çözmek için bir kaç yöntem denemek gerekiyor. Bu hatanın özellikle Samsung S4 modellerinde veya Android Kitkat sürümünün yüklü olduğu telefonlarda meydana geldiğini görüyoruz. Çözümü ise şu şekilde



1 – Farklı bir batarya ile aynı işlemi deneyin.

2 – Orjinal sarj aleti kullanın

3 – Bu hatanın sebeplerinden bir tanesi de telefonun batarya bilgilerini doğru bir şekilde alamaması. Batarya kısmında bir sorun olabilir. Telefoncuya götürün kontrol etsin.

4 – Telefonunuzu güncel tutun. Samsung’un telefonunuz için çıkarmış olduğu en son android sürümünü kullanın.

Eğer bunları yaptığınızda hala sorun devam ediyorsa telefonunuzda donanımsal bir sorun var demektir. Servise göndermeniz de fayda var.

Bu yazımızı beğendiyseniz, bu kategoride yer alan Samsung Galaxy S4 Pil Yüzdesi Gösterme başlıklı android telefonlarda pil yüzdesini gösterme, s4 pil yüzdesini gösterme ve Samsung Galaxy S4 Pil Yüzdesi Gösterme konularında bilgi veren bir önceki yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.